Laatst gewijzigd door: n.v.t.

De winnaar staat alleen

door Coelho P.

Stap binnen in de wereld van de Superklasse van producers, topacteurs, ontwerpers en modellen, van opkomende sterretjes en has beens. Het verhaal speelt zich af tijdens het filmfestival in Cannes, tegen het decor van de mode- en filmwereld.

Coelho laat ons in deze omgeving van overdaad en uitzinnigheid zien wat de gevolgen kunnen zijn van onze obsessie met roem.Igor, een gedreven en schatrijke Russische ondernemer, zoekt slachtoffers die hij kan offeren in naam van de liefde, waarmee hij een signaal wil geven aan zijn ex-vrouw Ewa. Omdat hij er heilig van overtuigd is dat zijn band met Ewa voorbestemd is, heeft hij haar bezworen dat hij hele werelden zou kunnen verwoesten om haar terug te krijgen. Wie zijn die onschuldige slachtoffers en wat vertellen zij over de wereld waarin we leven?

Paulo Coelho is een van de meest gelezen schrijvers ter wereld. Van zijn boeken zijn wereldwijd meer dan honderd miljoen exemplaren verkocht, in 68 talen, verdeeld over 150 landen. In 2007 is Coelho door de Verenigde Naties benoemd tot ambassadeur van de Vrede.

ISBN:9789029567466
Uitvoering:harde kaft
Uitgeverij:Arbeiderspers
Genre:Vertaalde literaire roman, novelle
Uitgavedatum:2009
Aantal pag.:429
Gemiddelde:

Koop dit boek

U dient zich eerst in te loggen of te registeren voor u een boek kan kopen.

Prijs + Verzend Verkoper Staat Koop
€18,95 + €0,00 (verzending) Koop