previous next
  • € 19,55
  • € 24,50
  • € 6,99
  • € 5,00
  • € 19,55
  • € 4,00
  • € 15,00
  • € 16,00
  • € 16,95
  • € 19,95
 
previous next
 

Bookido bindt lezers en boeken

Bookido brengt vanaf 7 januari lezers, boekhandels & particuliere boekverkopers dichter bij elkaar via een lezende community waar zowel praten over boeken als het aankopen van toekomstige & huidige klassiekers mogelijk wordt.

Als een titel het halve boek is, wordt het meteen duidelijk dat Bookido een rasechte boekensite is. Op Bookido vind je boeken, maar kan je ze als boekhandel ook verkopen. Bookido brengt lezers samen met boekverkopers in één centrale omgeving die alle voordelen van het moderne web biedt.

Bookido heeft als doel om naast de grote spelers in de online boekenmarkt, ook de kleinere boekhandels en particuliere boekverkopers een voet aan virtuele wal te bieden. Omdat een uitgebreid aanbod geen zin heeft zonder vraag, werd een community van boekenliefhebbers gekoppeld aan een voor de verkopers op maat gemaakte verkoopsomgeving.

Bookido is een community die lezers een sociale tool biedt om via een persoonlijk profiel al hun liefde voor boeken en schrijvers ten toon te spreiden. Terwijl ze hun virtuele boekenkast vullen, kunnen ze anderen inspireren met persoonlijke leestips. Bookido wordt een must voor de moderne boekenliefhebber die zijn eigen kennis wil delen, maar zich ook breed wil laten beïnvloeden.

Bookido is ook een salesplatform en biedt boekenhandels, boekverkopers (in spé) een virtuele omgeving om hun waar aan de man te brengen. Via een segmenteerd aanbod waarin elk type boekverkoper zichzelf zal kunnen terugvinden wordt met Bookido de weg vrijgemaakt naar een markt die héél Vlaanderen en binnenkort ook Nederland bestrijkt.

Bookido wordt een naslagwerk met brede informatie over de aangeboden titels die voortdurend kan worden aangevuld en verrijkt door zowel de lezers als de verkopers zelf. Naast de identiteitskaart van titels is er natuurlijk ook plaats voor persoonlijke beoordelingen, quoteringen en zelfs blogs op het platform.

Het uitkiezen van het ideale boek voor je relaxvakantie of het perfecte literaire cadeau voor een bevriende boekenwurm te pakken krijgen is nog nooit zo gemakkelijk geweest. Want welke raad is er voor een lezer méér waard dan die van een andere lezer.

Op 7 januari kunnen boekliefhebbers onmiddellijk een profiel aanmaken en reeds hun keuze maken uit 1.4 miljoen beschikbare titels. Voor boekverkopers is het van dag één mogelijk om een keuze te maken uit de verschillende verkoopsopties om daarna meteen aan de slag te gaan met hun beschikbare stock.